Program Çıktıları1 | Eczane teknikerliği mesleğinin görev ve sorumluluklarını kavrayabilmek |
2 | Alanıyla ilgili mesleki yasal mevzuatı kavrayabilmek |
3 | Alanıyla ilgili konularda bilişim teknolojilerini kullanabilmek |
4 | İletişim kurabilecek düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olabilmek |
5 | Edinmiş olduğu temel ve uygulamalı bilimlerle ilgili bilgileri birleştirebilmek ve kullanabilmek |
6 | Mesleki etik değerlerin önemini kavrayabilmek |
7 | Meslek uygulama alanlarındaki bir projede çalışabilmek, ekip üyesi olabilmek, ortak çalışmalara katılabilmek |
8 | Türkiyedeki ve dünyadaki genel sağlık örgütlenmesini tanımak |
9 | Meslek uygulama alanlarında gereken iletişim tekniklerini kullanabilmek |
10 | Biyolojik sistemlerin normal ve patolojik durumlardaki işleyişine yönelik kavramları tanımak |
11 | Halk sağlığı, çevre koruma, iş güvenliği konularının önemini kavramak |
12 | İnsan vücudunun fonksiyonel yapı ve işlevini yeterli derecede bilmek ve temel hastalıkları kavrayabilmek |